Duurzaamheid

PUUR & EERLIJK

CACAO & COCONUT

Onze chocolade is zo puur als het maar kan, zodat de ingrediënten het beste tot hun recht komen.  De basis van ChocQue wordt gevormd door twee ingrediënten: cacao en kokosnoot.  Alle ingrediënten zijn van hoge kwaliteit en worden op kleine schaal geproduceerd. Daarbij zijn alle ingrediënten biologisch, dat vindt ChocQue erg belangrijk.


CERTIFICERINGEN 

Ook onze leverancier streeft naar de beste kwaliteit. Big Tree Farms is Certified Organic, Certified Fair Trade, NON-GMO Project Verified, GMP gecertificeerd en HACCP gecertificeerd, om de kwaliteit en maatschappelijke normen van onze ingrediënten te garanderen. En dat proef je terug in onze chocolade. 


Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

ONZE WERKWIJZE 

Duurzaamheid is een ruim begrip en kan op verschillende manieren geïnterpreteerd worden. Wij zien duurzaamheid als een continue proces van zelfreflectie, zodat we steeds een beetje beter kunnen worden in alles wat we doen. Naast de duurzame inkoop besteden we veel aandacht aan het verwerken van de cacao op lage temperatuur en het gebruiken van een natuurvriendelijke verpakking. ChocQue streeft naar een zo duurzaam mogelijk proces. Duurzaamheid en kwaliteit vormen dan ook belangrijke pijlers in de werkwijze van ChocQue. Voor ons betekent dit:

  • Eerlijk en duurzame inkopen

  • Respecteren van rauwe ingrediënten

  • Natuurvriendelijk verpakken

Odoo CMS - een grote afbeelding