Duurzaamheid
PUUR & EERLIJK

Odoo afbeelding en tekstblok

CERTIFICERINGEN
Ook onze leverancier streeft naar de beste kwaliteit. Big Tree Farms is Certified Organic, Certified Fair Trade, NON-GMO Project Verified, GMP gecertificeerd en HACCP gecertificeerd, om de kwaliteit en maatschappelijke normen van onze ingrediënten te garanderen. En dat proef je terug in onze chocolade. 

CACAO & KOKOSNOOT
Onze chocolade is zo puur als het maar kan, zodat de ingrediënten het beste tot hun recht komen. De basis van ChocQue wordt gevormd door twee ingrediënten: cacao en kokosnoot. Alle ingrediënten zijn van hoge kwaliteit en worden op kleine schaal geproduceerd. Daarbij zijn alle ingrediënten biologisch, dat vindt ChocQue erg belangrijk.

 

ONZE WERKWIJZE
Duurzaamheid is een ruim begrip en kan op verschillende manieren geïnterpreteerd worden. Wij zien duurzaamheid als een continue proces van zelfreflectie, zodat we steeds een beetje beter kunnen worden in alles wat we doen. Naast duurzame inkoop besteden we veel aandacht aan het verwerken van de cocoa op lage temperatuur en het gebruiken van natuurvriendelijke verpakkingsmateriaal. ChocQue streeft naar een zo duurzaam mogelijk proces. Duurzaamheid en kwaliteit vormen dan ook belangrijke pijlers in onze werkwijze. Voor ons betekent dit:
* Eerlijke en duurzame inkoop
* Respecteren van rauwe ingrediënten 
* Natuurvriendelijk verpakken 

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo CMS - een grote afbeelding